Loading...

Wellness

Hygge på Skovly

Sauna og vildmarksbade er oplagt til wellness og hygge med vennerne, familiekomsammen, et anderledes firma-arrangement, polterabend eller som socialt indslag i sportsklubben efter træning.

Wellness dag
(gruppe op til 15 personer)
  • Vildmarksbad / stk 750,-
  • Sauna område m. sauna klargjort 2000,-
  • Sauna ink. 2 vildmarksbad 3000,-
  • Guide
Tilkøb:
  • over 15 personer - efterfølgende/person 160,-
  • Olielamper, gasovn med videre 300,-
  • Sauna gus mester. Guide til Russisk sauna “Banya" 500,-
  • Honning og salt behandling per person 40,-
Starter fra
DKK2500

Wellness og afslapning

I Russisk Sauna og vildmarksbade på Skovly kan du give slip på hverdagens stress og være sammen med dine venner og familie i skønne rammer.

Saunaen og de forskellige behandlinger giver mulighed for at mødes om wellness og afslapning, og når du booker tid i saunaen og vildmarksbade, har du hele Wellness område for dig selv.

For en pæn hud samt vægttab

Vi ønsker at gøre saunaen og dens sunde sidegevinster tilgængelig for alle, og med Wellness byder vi ind til skønne behandlinger i saunaen inspireret af finske og russiske metoder.

Brug af saunaen udrenser kroppen, da huden åbner sig under varmen, så affaldsstoffer kan komme ud med sveden. Det er derfor stimulerende for en pæn hud samt vægttab, da stofskiftet også øges.

Nyde vandets plasken og duften af varmt træ

Der er noget helt unikt ved at bade udendørs, og når det oven i købet sker i et stort, opvarmet trækar med udsigt til grønne omgivelser, bliver det næsten ikke bedre.

Brændeovnen varmer vandet i karret op, og når temperaturen rammer de 38-42 grader, er det bare om at komme i baljen. Uanset hvordan temperaturen er uden for karret, kan du ligge og nyde vandets plasken og duften af varmt træ.

Te hytte i Wellness område

Når kroppen er renset ud og musklerne afslappede efter wellness behandlingen, kan I nyde et glas vin/øl og lidt mad sammen i den hyggelige stor Te hytte i Wellness område.

Ring til os
+4520411757
Adresse
Bakkevej 54, 6760 Ribe
Se Google Maps Til Toppen
 Previous  All works Next